Els equips femenins del CE Sabadell FC passaran a anomenar-se oficialment Valero CE Sabadell

Valero Forn Tradicional i el Centre d’Esports Sabadell han renovat l’acord de patrocini de la marca amb el Club fins al 2026, donant continuïtat a la relació que els uneix des de 2018. L’empresa que va fer des dels inicis una aposta clara pel futbol femení referma el seu acord com a patrocinador principal, des del futbol base fins al primer equip.

El logotip de Valero Forn Tradicional continuarà lluint a les samarretes de tots els equips femenins del club i ambdues entitats fan una passa endavant important posant el nom a tots els equips femenins del Centre d’Esports Sabadell, que a partir d’ara es diran Valero CE Sabadell.

Com a part d’aquest acord, Valero Forn Tradicional i el Centre d’Esports Sabadell faran la presentació oficial del seu acord al descans del partit entre el Centre d’Esports i el Real Club Deportivo de La Coruña que es disputarà el dia 21 d’octubre a les 19:00. A l’acte de presentació oficial hi assistiran totes les jugadores del CE Sabadell, els representants de Valero, representants institucionals i diverses autoritats relacionades amb el futbol femení.

Valero Forn Tradicional ha estat una empresa que ha recolzat la transformació del Femení del Centre d’Esports Sabadell des de l’any 2018. Durant la seva vinculació, el club ha passat de sis a catorze equips i de 90 a més de 200 jugadores. A això cal sumar-li que el Benjamí es va proclamar campió de Catalunya la temporada passada i que l’Aleví va disputar la final de la Copa Catalunya.

A més, el club té presència a les màximes categories formatives del futbol femení i la temporada passada va aconseguir quatre ascensos i quatre campionats de lliga, ascendint al seu Juvenil A a Preferent, la màxima divisió a la seva categoria.

El Centre d’Esports és un dels clubs precursors del futbol femení a Espanya, sent un club fundador de la Superlliga i havent competit durant 14 temporades a la màxima categoria nacional del futbol femení. A això també se li suma la Copa de la Reina aconseguida l’any 2003 contra l’Estudiantes de Huelva i dues finals més de Copa de la Reina disputades. En l’àmbit formatiu, al darrer Mundial de Futbol Femení celebrat aquest any 2023 a Austràlia i Nova Zelanda hi va haver la presència de dues jugadores formades al futbol base del CE Sabadell com Alexia Putellas i Fatima Gharbi, una d’elles amb la selecció espanyola i l’altra amb la del Marroc.

Aquest acord amb una empresa de Sabadell identificada amb la ciutat de Sabadell, amb el Vallès i d’àmbit nacional amb la seva Panificadora és molt important per al creixement del club.

L’acord manté la visibilitat de marca amb tanques a l’estadi de la Nova Creu Alta i a les instal·lacions municipals d’Olímpia, a més de ser el proveïdor oficial de pastisseria en tots els actes oficials del CE Sabadell FC, de les zones VIP els dies de partit i en els més de 30 activacions del calendari anual d’activitats socioesportives del Club.

El club vol agrair el suport continuat la vinculació amb el Centre d’Esports Sabadell, però sobretot la confiança amb el seu futbol femení.