Els jugadors visiten els pacients de l’Hospital del Vallès de la mà de GoldenPark.es

Els petits pacients de l’Hospital del Vallès de Sabadell van rebre ahir al migdia la visita especial dels jugadors del Centre d’Esports Sabadell FC.

Els futbolistes arlequinats es van trobar amb els nens i nenes ingressats a les plantes d’hospitalització, a les sales d’espera d’urgències i a les de consultes externes de Quirónsalud. Una visita que s’emmarca en l’acord amb el CE Sabadell i Trauma Sport, servei de traumatologia del centre on els jugadors reben assistència i seguiment físic per part del seu equip mèdic.

Isidor Marchan, cap de servei de traumatologia de l’Hospital del Vallès, manifestava la seva satisfacció per la visita de la plantilla del primer equip en aquestes dates tan assenyalades: “Els nostres petits pacients han rebut amb molta il·lusió la visita i els obsequis dels futbolistes del Sabadell”. El Dr. Joan Mallofré, director mèdic de l’hospital, afegia que espera repetir-ho ja que l’hospital “és un centre obert a la ciutat i aquestes iniciatives són molt importants per teixir i consolidar aliances”.

Aquesta època de l’any està plena de màgia i emoció, sobretot per als més petits, tot i que es trobin ingressats a l’hospital o visitant-se a les consultes. Amb aquesta sorpresa dels jugadors del Centre d’Esports Sabadell, tant el club com l’hospital volen mantenir viva la il·lusió dels nens i nenes en aquestes festes i que continuïn somiant amb la visita dels Reis d’Orient.

Novament, GoldenPark.es ha demostrat la seva sensibilització i s’ha bolcat en aquesta causa solidària aportant tot el necessari per a fer-la possible. Javier Navarro, manager de GoldenPark.es comentava el següent: “Aquesta és una de les moltes accions dins del compromís social d’MGA, però és sens dubte una de les més gratificants i entranyables”. Mitjançant la seva directora de la Divisió Online, Elisabeth Nogueras, GoldenPark.es ha reforçat en l’últim any tota la seva responsabilitat social corporativa en nombroses accions per als més necessitats.