Els números de la pretemporada 2016

6 partits disputats

Un total de 6 enfrontaments ha disputat el Sabadell en aquesta pretemporada abans de l’inici de lliga davant l’Ebro. 3 victòries, 1 empat i 2 derrotes és el balanç final, amb 11 gols marcats i 6 d’encaixats. Les tres victòries, davant el Bristol Rovers anglès, el Cerdanyola i el Palamós.

2 partits oficials

Com acostuma a passar en moltes pretemporades, el Sabadell ha disputat dos duels oficials corresponents a la Copa Catalunya. En el primer d’ells van superar el Cerdanyola a Les Fontetes per 0-2 i en el segon, al Sagnier, van caure amb el Prat per un ajustat 2-1, impedint revalidar el títol de campió.

Gai Assulin, màxim golejador

L’israelià, tot i arribar en la part final de la pretemporada i haver disputat només dos partits, ha estat el màxim golejador de l’estiu amb dos gols. Tots dos, aconseguits en la segona meitat de Palamós, just el dia que era presentat com a nou jugador del Centre d’Esports.

3 partits amb la porteria a zero

La solidesa defensiva va marcar l’inici de la pretemporada i l’equip de Jose Solivelles va deixar la porteria a zero en els tres primers encontres de l’estiu davant el Bristol Rovers, Cerdanyola i Vilafranca. L’exarlequinat Fran Piera va ser el primer en perforar la porteria defensada per Ezkieta i Aliaga.

32 futbolistes utilitzats

La pretemporada és una fase de proves i en aquesta ocasió fins a 32 jugadors ha utilitzat Jose Solivelles. 6 d’ells del filial com són Èric Pujol, Raigón, Ñito, Montero, Padilla i Diego. Cheikh va estar a prova durant unes setmanes i fins i tot es va estrenar com a golejador davant el Bristol Rovers.

Javi Barrio, el que més minuts ha jugat

405 són els minuts que ha disputat l’ex del Boiro en aquesta pretemporada, sent el jugador amb més minuts de la plantilla. En la meitat dels partits ha disputat els 90 minuts. El segueixen un altre defensa com Verdú, el migcampista Gabi López i l’extrem Txomin Barcina.

Imatge: Roger Benet.