Els socis del Centre d’Esports Sabadell FC, dissenyadors de les equipacions oficials per a la temporada 2023/24

El Centre d’Esports Sabadell FC ha presentat avui les equipacions oficials per a la temporada 2023/24. El disseny d’ambdues equipacions ha estat fet per socis del Centre d’Esports. Javier Maiquez, soci 1411, i Pol Lázaro, soci 3212, han estat els dissenyadors de la primera i segona equipació respectivament. A més, durant la presentació s’ha desvelat que les marques CERBA Internacional, a la part frontal, i Movento, a la part trasera, aniran integrades a les equipacions. 

A la presentació, celebrada al Gremi de Fabricants de Sabadell, hi han assistit el president del CE Sabadell FC, Pau Morilla-Giner, Montse González, tercera tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals i regidora d’Esports de Sabadell, Miquel Parellada, CEO de CERBA Internacional, Toni Sánchez, director general de Movento, José García ‘Coe’, president de Hummel España, i Joan Carles Grau, secretari del Gremi de Fabricants i també és besnet de Joan Grau, primer president de la història del club entre els anys 1906 i 1910.

En un acte conduït pel periodista sabadellenc Adrián Arroyo, la càrrega emotiva ha estat notable. El Gremi de Fabricants, un espai amb un estret lligam entre el Centre d’Esports Sabadell i la indústria tèxtil de la ciutat, ha acollit més d’un centenar d’assistents entre autoritats, patrocinadors, socis i premsa. El Gremi de Fabricants és un espai molt vinculat amb el Centre d’Esports Sabadell i l’empresariat tèxtil de la ciutat. Constituït l’any 1559, el Gremi ha desenvolupat un paper molt rellevant a la configuració d’iniciatives locals. També desenvolupa una tasca important a la promoció i ajudes de les empreses.

En un primer moment, Pol Lázaro, Javier Maiquez, Marc Raluy i Jordi Casals han assistit al veredicte final per a anunciar el guanyador del concurs #LaMevaSegona. Pol Lázaro, soci 3212, ha estat el guanyador del concurs -votat per tots els socis del CE Sabadell- de forma molt ajustada. La guanyadora ha estat escollida d’entre més de 100 propostes elaborades pels socis. A més, Cristian Herrera, jugador de la primera plantilla, ha estat el model  que s’ha encarregat de lluir la segona equipació per a la temporada 2023/24.

Finalment, i per a tancar l’acte, s’ha anunciat quina serà la primera equipació per a aquesta pròxima temporada. Si un soci ha estat l’encarregat de dissenyar la segona equipació, també un soci ha estat la persona que ha inspirat el disseny de la primera equipació. En aquest cas, Javier Maiquez, soci 1411, del Centre d’Esports ha estat el dissenyador que ha servit com a inspiració d’aquesta primera equipació. A més, té 120 quadres -com a homenatge als 120 anys de l’entitat- i, és la més arlequinada de la història. A la part trasera d’aquesta samarreta hi ha el contorn de la Nova Creu Alta, la casa de tots els Arlequinats i on l’equip es fa fort. Aquesta primera equipació ha tingut a Pau Resta, jugador de la primera plantilla arlequinada, com a model.

També s’han presentat els xandalls oficials del primer equip per a la pròxima temporada. Els models han acompanyat als jugadors del primer equip del Centre d’Esports durant la presentació de les samarretes i han mostrat aquesta equipació esportiva per a la pròxima temporada. Ambdues samarretes ja es poden adquirir a la Tenda Oficial del Centre d’Esports Sabadell. El preu és de 65 euros, encara que els socis tenen un descompte de 10€.