Entrada a 1 euro per a socis davant l’Osasuna Promesas

El 19 de juny del 1987, el CE Sabadell va disputar el famós partit de la repetició davant l’Osasuna a la Nova Creu Alta. En aquell famós i polèmic enfrontament, l’entrada va tenir un cost de 20 duros (100 pessetes) i el camp es va omplir fins a la bandera perquè l’equip sumés un important triomf per 2 a 1 en la lluita per la permanència a Primera Divisió.

Per a rememorar la nostra història i un dels partits més famosos del futbol espanyol, tots els socis podran retirar una entrada pels seus acompanyants, familiars o amics a un preu simbòlic d’un euro pel partit d’aquest cap de setmana davant el filial del nostre rival aquella nit, Osasuna Promesas.

L’equip encara té opcions d’aconseguir la classificació per a la propera edició de la Copa del Rei i tancar la temporada de la millor manera possible. Les entrades es podran adquirir a les oficines de la Nova Creu Alta en horari habitual o a les Taquilles en dia de partit o a cesabadellfc.com. Sol·licita el teu descompte per a la compra online a atenciosoci@cesabadell.cat. L’horari serà dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 i dissabte de 10 a 14. Només es podrà adquirir una entrada al preu d’un euro per soci i serà a la zona a la qual sigui l’abonament.

Us esperem a Tots al Temple! Seguim multiplicant la Bogeria Arlequinada i acabem la temporada de la millor manera possible! Som-hi, afició!