Acuerdo de colaboración entre el CE Sabadell y Hermeticline

05/06/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord de col·laboració fins al juny del 2021 amb l’empresa sabadellenca Hermeticline, especialistes en finestres i tancaments per a la llar. Hermeticline treballa amb les millors marques, ofereixen garantia i tenen serveis per tota la província de Barcelona.

Hermeticline és una empresa familiar sabadellenca que, sota el lema ‘la millor instal·lació mereix la millor finestra’, ha crescut fins a consolidar-se en el sector. L’acord que presentem implica visibilitat amb una tanca a l’estadi, presència als diferents canals del Centre d’Esports Sabadell i avantatges a l’ExcellenCES CLUB. A més, Hermeticline oferirà un 5% de descompte als socis del CE Sabadell en tots els serveis contractats.

Declaracions

Juan Manuel Díaz, propietari d’Hermeticline: “Vaig entrenar els benjamins del Centre d’Esports Sabadell i estic encantat de tornar a formar part del club amb aquesta col·laboració”.

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell: “Estem molt contents de sumar una altra empresa sabadellenca al projecte i més en aquests moments”.

Una família més d’arlequinats que se suma al projecte!

Benvinguts!