Amics, futbol i ARRÒS!

Aprofitant el bon temps i abans que aquest ens deixi, diumenge que ve 27 de setembre es realitzarà, en el gol sud de l»estadi de la Nova Creu Alta, una paella popular que a més, amagarà més d»una sorpresa per als assistents.

La paella, que l»elaborarà Calderí Catering, donarà inici a les 13:30h i durarà fins a les 15:30h, tindrà els següents preus:

Socis: 5,00€

(El preu inclou beguda)

A més, els No Socis que es facin amb una entrada per al partit davant el CE l»Hospitalet que es disputarà en l»estadi aquesta mateixa tarda, també podran gaudir de la paella amb els següents preus:

No Soci + Entrada Lateral + Paella: 15,00€
No Soci + Entrada Gol Sud + Paella: 10,00€
No Soci + Entrada Tribuna + Paella: 25,00€

(Tots dos preus inclou una beguda)

No se»ns ocorre millor manera de passar el diumenge. Compra la teva entrada, gaudeix de la teva paella i després, anima al teu equip!


Venda de Tiquets per a la paella

Els tiquets i les entrades per la paella es posaran a la venda en les oficines a partir del dilluns 21 de setembre en l»horari habitual d»oficina. A més, el dissabte es podran adquirir en les mateixes oficines de l»estadi de 10:30 a 13:30 i finalment, el mateix dia de la paella també es podran comprar en la carpa que es muntarà a l»interior de l»estadi.


Sorteig cortesia del Grup Ibistoner SCP

A més, amb la teva entrada per a la paella popular també entraràs en un sorteig d»un equip multifunció HP Color Officejet 3830 cortesia del Grup Ibistoner SCP que es realitzarà en el mateix Gol Sud de l»estadi durant la celebració de la paella popular.

 

Avda. Paraires, 26 A, Baixos 1 (Sabadell)

Propera Obertura, 3 d»Octubre de 2015