El CE Sabadell signa un contracte de patrocini amb Puntronic

Sabadell, 31 de gener. El Centre d’Esports Sabadell FC i Puntronic venda online d’electrònica, productes de so i imatge, de petits i grans electrodomèstics, climatització, informàtica, foto i vídeo, telefonia, GPS i oci,  han signat un acord de patrocini fins l’any 2021.

 L’empresa que pertany al Grup Candelsa SA, té més de 45 anys d’experiència i ofereix a més a més de grans productes al millor preu, un servei de qualitat amb assessorament personalitzat abans i després de la compra.

Puntronic aposta per un referent en el Vallés, model de valors y de família a través del seu  futbol base de més de 600 alumnes en 57 equips entre els que compten amb 7 equips femenins i el futbol inclusiu una de les escoles més importants de Catalunya.

L’acord inclou la presència de la marca a la Nova Creu Alta i en les instalcions municipal d’Olimpia, espais d’entrenament del futbol base. Un dels atractius més importants serà les avantatges y grans ofertes per tots els socis del CE Sabadell FC.

En aquesta línia, Puntronic electrònica online, y patrocinador oficial de la llar també obsequiarà amb els seus productes i serveis  les activitats socioesportives del calendari anual de la entitat. Activitats consolidades que ja són una tradició entre els socis del CE Sabadell FC.

 

Declaracions de les dues parts:

Ana Navés, Vicepresident del Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC: “ Aquest acord és més que un patrocini amb un grup important, creiem que per al soci és un acord molt atractiu i avantatjós que ajudarà a fer  més atractives les activitats del CES, esperem augmentar encara més la participació en totes elles”

Ángel Castro, Director General de Candelsa comenta: “És un plaer col·laborar amb una entitat esportiva de gran rellevància històrica en el Vallés, i Catalunya , essent el nostre propòsit oferir  grans avantatges i activitats esportives mitjançant el nostre e-commerce de venda online PUNTRONIC,  on trobaran un gran catàleg d’electrodomèstics a la seva disposició amb condicions preferents per a tots el socis del Cercle. Els convidem a que ens visitin al nostre  www.puntronic.com i s´identifiquin com a socis del Cercle Sabadellès 1856, només per la seva visita tindran un regal de benvinguda. “ Confiem en que aquesta col·laboració serà de llarga durada.  

Fotografia: Críspulo Díaz.