El femení comença la lliga amb victòria (2-1)

El diumenge va començar a rodar el nou projecte femení del CE Sabadell a l»Olimpia i, tot i aconseguir la victòria, va deixar entreveure que encara queda molta feina per fer. El conjunt entrenat per Jordi Saltó va vèncer per 2 gols a 1 a l»Atlètic Camp Clar. Les golejadores arlequinades van ser Debo i Megu.

El Sabadell Femení sap que l»objectiu d»aquesta temporada marcat pel club és l»ascens a Nacional i és per això que cal començar a solidificar un equip amb moltes cares noves. Els desajustaments típics de l»inici de temporada es van veure en el joc de les arlequinades encara que van aconseguir vèncer. La primera part va acabar amb empat a 1 en el marcador després d»un bon gol de Debo al 20 de partit que va aprofitar una passada en profunditat de Mayo per regatejar primer a la portera visitant i després batre-la a porta buida. La reacció del Camp Clar no va trigar a arribar i Lili tan sol dos minuts després posava les taules en el marcador en batre amb un xut col·locat a la base del pal a Mariajo.

El Sabadell, que tenia el domini de la pilota, buscava la victòria durant la segona meitat i això li feia pecar de precipitació. Massa verticalitat per part de les arlequinades en veure que el temps s»acabava per aconseguir els tres primers punts de la temporada podien no arribar. Una Debo  molt participativa durant tot el partit disposava de les millors ocasions però no aconseguia batre a Laia fins que en el minut 59 de partit, la mateixa Debo assistia a Megu que posava el definitiu 2-1 al marcador. No va ser un final de partit plàcid perquè en el minut 86 el Camp Clar va tenir una clara ocasió de gol en un tir lliure directe que Mariajo va enviar a córner.

D»aquesta manera, les jugadores del Sabadell van vèncer per 2-1 en el debut de lliga però encara queda molt per fer. La setmana que ve visitessin al Santpedor

Fitxa técnica

CE Sabadell: Mariajo, Tania, Georgina, Marta, Desi, Mayo, Yaiza, Debo, Megu, María i Silvia.

Atlètic Camp Clar. Laia, Anna, Maria, Isabel, Sara, Lili, Maria, Bea, Ana, Marina, Cristina

Gols: Debo (1-0, 21″), Lili (1-1, 23″), Megu (2-1, 59″)