El femení es deixa els primers punts en la Guineueta

No va poder ser. Les noies de Jordi Saltó no van poder sumar el 4 de 4 i van empatar a zero en el camp de la Guineueta. Les barcelonines, descendides de Segona Divisió la temporada passada, no van posar gens fàcil el partit a les arlequinades i van acabar signant taules.

Encara que el partit va estar molt disputat a tot moment, va ser el Sabadell el que va dominar en possessió i en ocasions. En la primera meitat, van ser les arlequinades les que van gaudir de les millors ocasions amb quatre arribades carregades de perill a la porteria local. Malgrat aquestes arribades, les de Jordi Saltó van tenir dificultat per acabar jugada i avançar-se en el marcador.

En la segona meitat, la intensitat de tots dos equips es va mantenir alta igual que en la primera. Encara que les sabadellenques portaven el ritme del partit, la Guineueta va ser a punt d»avançar-se en dues ocasions però no van saber definir. El Sabadell ho va intentar fins a l»últim minut, quan les locals van evitar un gol baix pals que, sens dubte, hagués donat els tres punts a les de Jordi Saltó.

 

Fitxa técnica

Guineueta: Maria, Claudia, Jaciane, Nuria, Melodia, Aurora, Adriana, Sandra, Eva Maria, Ester, Veronica

CE Sabadell: Mariajo, Desiree, Emma, Georgina, Marta, Lidia, Patri, Yaiza, Megumi, Gisela, Esther

Gols: No n»hi van haver.