Estrella Damm i el CE Sabadell CF renoven fins el 2025

Estrella Damm i el Centre d’Esports Sabadell Futbol Club han renovat l’acord de patrocini de la marca amb el Club fins al 2025, donant continuïtat a la relació que els uneix des de 2009.

A l’oficialització de la renovació, celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, hi ha assistit el president del CE Sabadell FC, Pau Morilla-Giner; la seva vicepresidenta, Ana Navés, i el director general de l’entitat, Bruno Batlle. Per part de Damm, han assistit Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm, i Albert Cunill, director de Vendes d’Hostaleria de la cervesera.

D’aquesta forma, Estrella Damm renova per a dues temporades més com a “patrocinador oficial” del conjunt sabadellenc, tot mantenint la condició de “cervesa oficial del Club”, a més de l’àmplia presència de marca a l’estadi de la Nova Creu Alta. A més, les dues parts continuaran generant accions que apropin el Club i la marca l’afició arlequinada.

En el transcurs de la trobada, i amb motiu de la renovació del patrocini, Morilla-Giner ha fet entrega a Riera de la samarreta oficial d’aquesta temporada amb el nom a l’esquena d’Estrella Damm.

Sobre el Centre d’Esports Sabadell Futbol Club

El Centre d’Esports Sabadell FC, fundat l’any 1903, és el club de futbol més representatiu de Sabadell i el tercer de Catalunya en palmarès. Actualment, juga a la Primera Federación (tercera categoria espanyola) i disputa els seus partits a l’estadi de la Nova Creu Alta des de fa més 50 anys.

Entre els seus èxits esportius, destaquen el Campionat d’Espanya de Segona Categoria l’any 1913, el subcampionat de la Copa d’Espanya l’any 1935, la participació en la Copa de Fires l’any 1969, la Copa Federació l’any 2000 i la Copa Catalunya l’any 2016. A més, ha militat durant 14 temporades a la màxima categoria del futbol estatal.

El futbol base del CE Sabadell té més de 900 jugadors en formació i compta amb els Juvenils ‘A’ masculí i femení a la màxima categoria. El club ha impulsat el futbol base fins a ser referent a Catalunya i també té una de les escoles de futbol inclusiu més importants d’Espanya. 

El president del club és Pau Morilla-Giner, Chief Investment Officer (CIO) de l’empresa amb seu a Londres London and Capital. Actualment, lidera London and Capital Europe (LCE), subsidiària amb seu a Barcelona.

Sobre Estrella Damm i l’esport

El vincle d’Estrella Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins als anys 50 quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, i després de 147 anys d’història, la presència d’Estrella Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia continua compromesa amb totes les seves disciplines en esdeveniments, tant nacionals com internacionals, relacionats amb el futbol, el bàsquet, el tenis, el pàdel, la vela o el golf, entre altres.