Estrella Damm renova com a patrocinador oficial del CE Sabadell

El Centre d”Esports Sabadell i Estrella Damm han signat aquest dijous 13 de novembre un nou acord que amplia el patrocini d”aquesta marca amb el club fins al final de la temporada 2017.
 
La firma de l”acord ha tingut lloc a l”Antiga Fàbrica d”Estrella Damm en un acte en què han participat el director general de Damm, Enric Crous, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, els consellers Antoni Reguant i Tomeu Ferran i el director general del CE Sabadell, Xavier Monclús. “Estem molt satisfets per seguir vinculats a una marca tan important com és Damm”, ha apuntat Ignasi Lúquez.
 
L”ampliació de l”acord atorga un cop més a Estrella Damm la categoria de ‘Patrocinador oficial del CE Sabadell”, i es manté així com la marca de cervesa exclusiva del club arlequinat. A més, Estrella Damm continuarà tenint una presència destacada en tot l”estadi de la Nova Creu Alta i en les zones habilitades per a la premsa.
 
Estrella Damm i el seu compromís amb el CE Sabadell
 
Des dels seus orígens, Estrella Damm ha estat vinculada sempre a esdeveniments esportius, especialment futbolístics, compartint amb equips i seguidors els grans moments de cada temporada.
 
En aquest sentit, des de 2011, la marca està també unida al CE Sabadell com a “patrocinador oficial” i, per tant, amb presència continuada a l”estadi Nova Creu Alta. La renovació d”aquest patrocini fins al 2017 suposa una nova etapa en aquest vincle que uneix ambdues institucions per a continuar gaudint conjuntament dels èxits de l”equip sabadellenc.