Gabi López: “Venir aquí és un pas endavant”

És la primera cara nova del nou Sabadell 2016/17 però arriba amb tota la il·lusió del món. Després d’un any complicat, en què la Pobla de Mafumet ha baixat a Tercera, Gabi López arriba a la Nova Creu Alta disposat a demostrar la seva qualitat al mig del camp. Aquestes han estat les declaracions més destacades de la seva presentació.

Sobre la seva arribada al Centre d’Esports Sabadell:

  • “Per mi és un pas endavant. Vinc a un gran club, a una institució tan important com és el Sabadell i estic molt content, crec que podem fer bones coses”
  • “Vaig venir l’any passat a jugar amb la Pobla i l’estadi, la instal·lació, com a mínim, és d’equip de Segona A. Des del primer moment que vaig saber de l’interès, no vaig tenir cap dubte, no m’ho vaig pensar dos cops”
  • “Conec el Manel, que crec que és molt bon jugador, el ‘Pirulo’, que estava l’any passat i m’ha parlat molt bé del club, i també amb el Víctor Espasandín, amb qui tinc una molt bona relació i li vaig preguntar. De moment no tinc cap queixa”

Sobre el seu estil de joc i la relació amb Jose Solivelles:

  • “Sóc un home ambiciós, com el míster, i intentarem guanyar tots els partits. Ara és d’hora per marcar-nos un objectiu perquè encara s’està fent la plantilla”
  • “No he parlat amb el míster encara. He sentit a parlar molt bé d’ell, va fer una temporada històrica amb el filial i sé que li agrada jugar, ser protagonista i coincideixo amb el seu estil”
  • “M’agrada jugar per zones interiors, tant d’interior, com de pivot o de mitjapunta… Tinc arribada, última passada, puc ocupar també zones del mig del camp defensives. Que el míster em fiqui on cregui convenient”

Imatge: Roger Benet.