Gai Assulin: “L’equip està preparat per revertir la situació”

Gai Assulin reapareixerà aquest cap de setmana després de complir la sanció que va rebre davant el València Mestalla en els darrers minuts del partit. El jugador torna amb moltes ganes i preparat per quan ho cregui convenient l’entrenador: “Va ser una sanció dura, i crec que excessiva. Estar fora de la competició durant un més és molt. Tot i no estar jugant, he estat entrenant al 100% cada dia per quan toqui tornar a jugar, es noti el menys possible. Si l’entrenador creu que he de sortir de titular, jo estic preparat”.

La tornada de Gai coincideix amb el partit davant del AE Prat un rival que a priori acostuma a cedir la pilota a l’equip contrari, un joc que l’extrem Israelià creu que pot afavorir als arlequinats, però que tot i així no serà gens fàcil: “En aquesta categoria qualsevol equip et pot sorprendre. Nosaltres sortirem a jugar la pilota, i el seu tipus de joc ens pot afavorir, però haurem d’estar molt atents en les vigilàncies”.

Precisament la visita del Prat a l’Estadi serà l’últim partit de l’any a la Nova Creu Alta, una ocasió immillorable per revertir la situació actual: “L’equip té moltes ganes de guanyar. Espero que sigui com més aviat millor i podem tancar l’any amb victòria davant la nostra afició” ha dit Gai Assulin. Una situació que no preocupa l’atacant arlequinat, ja que veu a l’equip preparat per tirar-ho endavant i per millorar els resultats a casa i lluny de l’estadi.

Imatge: Roger Benet