Gerard Bofill, nou entrenador del Centre d’Esports Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha escollit a Gerard Bofill per a dirigir l’equip arlequinat fins a final de temporada. Bofill, que era el segon entrenador del primer equip des del desembre de l’any passat, serà ara el màxim responsable de la banqueta arlequinada. El nou tècnic arlequinat ja va treballar al Centre d’Esports en una etapa anterior i també ha format part de l’estructura del Girona. 

En aquesta nova etapa, i assumint la posició de segon entrenador, el Centre d’Esports Sabadell  incorpora a Ángel Martínez, exjugador, excapità i referent del club a les últimes temporades. Martínez afronta el repte d’acompanyar a Gerard Bofill i el seu cos tècnic durant aquesta nova etapa. Més enllà de la seva etapa al CE Sabadell, Martínez també destaca per la seva carrera com a futbolista professional -amb més de 130 partits entre Primera i Segona Divisió- i aportarà la seva experiència i coneixements al primer equip arlequinat.

Gerard Bofill i Ángel Martínez dirigiran al primer equip a partir de demà, dimecres 11 d’octubre, i seran presentats després del seu primer entrenament al capdavant del Centre d’Esports Sabadell.

Sort i encerts, Gerard i Ángel!