Goldenpark.es aposta pel Centre d’Esports Sabadell

Goldenpark.es, el portal d’apostes esportives i casino online del Grup MGA, lluirà a la part posterior de la samarreta del conjunt arlequinat durant la temporada 2017-18. L’empresa va signar un acord de patrocini amb el Centre d’Esports Sabadell en un acte celebrat dilluns passat a la Nova Creu Alta amb Bruno Batlle, nou accionista del CE Sabadell FC, Ana Navés Palou, màrqueting mànager de l’equip, Javier Navarro, mànager de GoldenPark, i Elisabeth Nogueras, directora de la Divisió Online de Goldenpark.es.

El nom de Goldenpark.es, a més de visualitzar-se a la samarreta del Sabadell, formarà part d’un programa d’activitats que inclourà des de col·laboracions en esdeveniments a accions en el camp durant els partits, així com campanyes a les xarxes socials, entre moltes altres iniciatives.

Bruno Batlle, accionista del CE Sabadell FC, ressaltava la vinculació de GoldenPark amb projectes d’èxit en els últims anys: “Des de la nostra arribada al club vam exposar quins eren els models d’èxit en el futbol actual i la nostra voluntat de seguir per arribar al futbol professional en un futur no molt llunyà. Tenim l’exemple del Leganés, però també n’hi ha en el bàsquet, i creiem que GoldenPark sap apostar pels projectes guanyadors i amb una base sòlida i professional, que és la direcció que hem pres al club”.

Sobre la relació de GoldenPark amb la ciutat de Sabadell, Javier Navarro, mànager de GoldenPark, explicava que: “La vinculació de la companyia amb el municipi és històrica a través de diverses iniciatives empresarials i de diversa índole, de les quals les més representatives són el saló de joc Sol Park, situat al carrer Sant Pere, així com el saló de joc Centric Park, situat a la cèntrica Rambla de Sabadell, ambdós anomenats sota la marca comercial GoldenPark. Aquests establiments s’han convertit en tot un referent de l’oci i entreteniment per a la ciutat. Ens complau –afegia– poder estar al costat d’un equip tan emblemàtic per a Sabadell i poder acompanyar-los durant la temporada que, segur, estarà plena de nous èxits esportius”.

Per la seva banda, Elisabeth Nogueras, directora de la Divisió Online de Goldenpark.es, recordava que: “GoldenPark va ser el primer operador a oferir apostes esportives de forma presencial en els seus salons de Catalunya i va obtenir una de les primeres llicències que es van concedir a Espanya , per poder operar en el sector de les apostes esportives online amb Goldenpark.es. Seguint aquesta línia, en els darrers anys hem mantingut una política de patrocini amb la qual hem donat suport a diversos equips esportius com a l’equip femení UniGirona, al primer equip del Club Joventut de Badalona i al CD Leganés. Avui fem un pas més i apostem pel futbol del Sabadell. Un esport que desperta autèntica passió entre els usuaris de Goldenpark.es “.

L’acord, que es prorrogarà fins al 2020, és un viatge de llarg recorregut entre l’entitat i un dels sectors amb més creixement.