Goldenpark.es renova com a patrocinador per segon any consecutiu

El renovat saló de GoldenPark Baricentro, a Barberà del Vallès, va ser l’escenari escollit per realitzar l’anunci oficial del nou acord entre Goldenpark.es i el CE Sabadell FC. El portal d’apostes i casino en línia seguirà patrocinant l’equip sabadellenc durant la propera temporada i lluirà a la part posterior de la seva equipació. A més comptarà també amb presència dins de l’estadi del CE Sabadell, en diversos espais publicitaris.

L’anunci va tenir lloc ahir durant un acte públic al qual va assistir bona part de la plantilla, l’entrenador Toni Seligrat i el cos tècnic del CE Sabadell. Durant l’acte, els jugadors van signar autògrafs i van xerrar amb els nombrosos aficionats de l’equip arlequinat que es van desplaçar fins GoldenPark Baricentro. La presència d’Arturo, Pedro Capó, Óscar Rubio, Romans, Josu i el capità Migue va tenir el millor moment quan, canviant l’herba del camp per la moqueta del centre, van mostrar les seves habilitats amb la pilota davant els aficionats que animaven a cada toc. A ells es van unir els clients de GoldenPark que es trobaven al centre per acabar amb un gran sorteig de les samarretes signades per tot l’equip de la temporada 2018-2019 i una gran foto de família.

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell FC comentava: “L’acord amb GoldenPark va més enllà d’un patrocini a l’ús, compartim valors i fomentem les activacions entre els socis, a més de tenir una excel·lent relació en tots els sentits. El seu suport i fidelitat en l’inici del projecte per a nosaltres va ser molt important i esperem sigui un viatge d’èxit conjunt”.

Per la seva banda, Elisabeth Nogueras, mànager de Goldenpark.es, destacava que: “En aquest primer any de col·laboració, la relació amb l’equip del CE Sabadell ha estat excel·lent i hem creat grans sinergies, de manera que estem molt satisfets amb l’anunci de la renovació. En la nova temporada seguirem treballant en la promoció d’aquest esport i dels valors que compartim: l’entreteniment, la diversió i la responsabilitat”.

El portal Goldenpark.es pertany al Grup MGA, empresa vinculada a la comarca del Vallès Occidental des del seu naixement, fa 40 anys, i amb una àmplia experiència en el sector de l’oci. Amb aquest patrocini, Goldenpark.es es compromet a seguir oferint experiències úniques als seguidors del CE Sabadell, de forma saludable i sota l’emblema de joc responsable.