GRAN ÈXIT DEL I TORNEIG FIFA FUTBASECES

7/04/2021

L’estadi de la Nova Creu Alta ha acollit la ‘Final Four’ del I Torneig FIFA del Futbol Base CES, on els 4 finalistes, Albert Morral, Joel González, Pau Roig i Alex Altomonte, han lluitat per proclamar-se els campions de la primera edició de la competició d’e-Sports. Després de la fase de grups, que ha comptat amb més de 40 jugadors de tot el Futbol Base, la competició ha arribat a la ‘Final Four’ amb els quatre finalistes que han disputat les semifinals i la posterior final. Aquesta fase final s’ha disputat de manera presencial a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta amb una posada en escena brutal.

A les semifinals, s’han vist les cares Albert Morral contra Joel González, i Pau Roig contra Alex Altomonte. I a la gran final, Joel González i Alex Altomonte han demostrat el seu potencial en un partit que, tot i anar molt ajustat en el marcador i després d’una espectacular remuntada, s’ha decantat pel jugador del cadet B, Joel González.

Alberto Pobre, director general del Futbol Base, i Ana Navés, vicepresidenta del club, han fet el lliurament de premis. El campió s’ha endut una cadira gaming i el sot campió uns auriculars, tot gentilesa de Puntronic, patrocinador del club. I durant l’esdeveniment el menjar i la beguda han anat a càrrec de Valero Forn i Disnova, proveïdors oficials del club.

El club vol agrair la gran participació dels jugadors i la dedicació dels patrocinadors del club.

Ens veiem a la propera edició!

Reviu l’emoció dels partits en el següent vídeo: