Hospital Quirónsalud del Vallès | Trau+ Sport, servei mèdic del CE Sabadell FC

La sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta ha acollit aquest migdia l’acte de presentació de patrocini entre el Centre d’Esports Sabadell FC i l’Hospital Quirónsalud del Vallès | Trau+ Sport, servei mèdic oficial del club durant aquesta temporada i la següent. 

El nou president del Centre d’Esports Sabadell FC, Esteve Calzada ha conduït l’acte i ha assegurat que “en aquesta transformació de club és imprescindible trobar els companys de viatge adequats”. Calzada també ha apuntat que el fet d’actuar sota el paraigües de Quirónsalud, una “empresa líder a nivell nacional e internacional en el seu sector, reforça la importància que per a nosaltres té aquest servei”.

Per la seva part, el cap de traumatologia de Trau+ Sport, el Dr. Isidor Marchán, ha destacat el fet de ser “una aposta personal i de grup”, a banda de remarcar la “inestimable col·laboració del grup Quirónsalud”, sense la qual seria “pràcticament impossible”. També ha ressenyat la seva implicació personal com a sabadellenc i la de l’equip mèdic i de fisioteràpia que formen un equip professional, humà, implicat i proper. També han estat presents a l’acte la cap de comunicació de Quirónsalud Catalunya, Pilar Rosas, i el director general de Trau+ Sport, Xavier Córdoba.

Ha conclòs la presentació el tècnic del primer equip del Centre d’Esports Sabadell FC, Toni Seligrat, en contacte diari amb el cos mèdic de l’Hospital Quirónsalud del Vallès | Trau+ Sport: “Estic rodejat no només d’un club amb la solera del Sabadell, també d’uns professionals espectaculars. En la vessant mèdica, el Sabadell està a un nivell per sobre de la categoria. I això a la llarga, en un equip de futbol, són punts”.

El Centre d’Esports Sabadell FC vol destacar la professionalitat dels metges, fisioterapeutes i readaptadors que treballen des de principis de temporada posant a punt els jugadors del primer equip. A més, l’entitat referma el seu compromís d’apropar-se al teixit empresarial de la ciutat i de realitzar accions socials amb els seus patrocinadors, com la visita del passat mes de gener als nens i nenes ingressats a l’Hospital del Vallès.

Imatge: Críspulo Díaz.