Ian González: “Hem progressat molt i els gols arribaran”

Ian González ha comparegut aquest dijous a les 18:30 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia del CE Sabadell – CF Gavà de diumenge. El davanter arlequinat ha començat comentant que és important portar quatre partits sense perdre tot i no haver guanyat: “Crec que si guanyem aquest cap de setmana ens oblidarem de tot això. És una situació atípica, però fora de casa és difícil sumar dos empats i nosaltres ho hem fet.”

Ian ha advertit de la dificultat del partit d’aquest cap de setmana: “Han guanyat al Barça i no ens podem confiar. El Gavà és un equip ben plantat i molt rocós.” A més, l’arlequinat ha dit que l’equip està fent bé les coses, però que no està sent precís en les arribades: “Hem progressat molt en la possessió de la pilota i si seguim així, els gols arribaran”

Personalment, Ian ha expressat que té moltes ganes d’estrenar-se: “Per a un davanter és molt important anímicament marcar gols. Tot i que no faci gols, si l’equip guanya els partits me’n vaig satisfet.” En quant a la possible dupla amb Carreño, el davanter ha dit sentir-se molt còmode al seu costat.

Foto: Roger Benet