Inaugurada la Penya Arlequinada The Blue Girls

La família arlequinada va creixent poc a poc. El Centre d’Esports Sabadell va estar present ahir al vespre a la inauguració de la nova Penya Arlequinada The Blue Girls, formada íntegrament per dones i que compta amb un total de 57 sòcies.

L’encarregat de material del club, Jordi Bransuela, va ser el padrí de l’acte i va remarcar que del Sabadell “es neix però també un es pot fer”. Bruno Batlle, membre de la comissió esportiva, va destacar el fet que pocs clubs “poden presumir de tenir una penya femenina” i va fer entrega d’una placa commemorativa a la presidenta de la penya, Ainoa Torrella. Per la seva part, la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Marisol Martínez, va posar en valor el club per portar “el nom de la ciutat arreu del territori”.

També van assistir el segon entrenador, ‘Joma’ Ferrer, i quatre jugadors de la plantilla: Óscar Rubio, Pedro Capó, Josu Ozkoidi i el capità Migue González, que va posar punt final als parlaments proposant un brindis entre tots els assistents.

Els presidents de la resta de penyes del club, presents a la imatge, també van fer entrega de les seves respectives plaques a The Blue Girls.

La seu de la penya està ubicada al Bar Alfonso (c. Osona, 24), i algunes de les seves integrants ja col·laboren des de fa unes setmanes en els bars de la Nova Creu Alta els dies de partit. Des del club volem donar l’enhorabona a la penya The Blue Girls i desitjar molts èxits en el futur.

Imatge: Críspulo Díaz.