Informació de la venda d”entrades per al matx davant el CA Osasuna

El CE Sabadell i el CA Osasuna han arribat a un acord per motius de seguretat pel qual l”entitat navarresa vendrà directament les localitats destinades a l”afició visitant per al partit que enfrontarà a ambdós equips aquest diumenge a les 18 hores en la Nova Creu Alta.
 
Amb motiu del duel de la jornada 42 de la Lliga Adelante, i davant el desplegament massiu d”aficionats visitants, el CA Osasuna gestionarà la venda d”entrades a la zona de Gol Sud per tal de facilitar el registre de socis que es desplaçaran al Vallès Occidental.
 
En el cas que el club navarrès retornés entrades i hi hagués disponibilitat de vendre”n més per a la zona de Gol Sud, el CE Sabadell informa que l”afició visitant, donant les seves dades, podrà comprar localitats a partir del dissabte a les oficines de la Nova Creu Alta i a les taquilles. Durant el diumenge, dia del partit, la taquilla situada a Tribuna obrirà des de les 11:00 hores fins a l”hora del matx. Pel que fa a la taquilla situada a l”Olímpia, aquesta obrirà una hora i mitja abans del duel, a les 16:30 hores. 
 
El club ja va comunicar que ampliarà la zona destinada per a l”afició visitant, situada en el Gol Sud. Els socis arlequinats que tinguin abonament en aquelles àrees concretes seran recol·locats a Gol Nord, Lateral o Tribuna per tal de facilitar el dispositiu de seguretat que determina la LFP.