Informació de l”aparcament en els voltants de la Nova Creu Alta

Després que el club arlequinat, l”Ajuntament de Sabadell i la Policia Municipal habilitessin amb èxit una nova zona de pàrquing per als aficionats, els recordem que els cotxes només s”hi podran aparcar, com a molt tard, fins mitja hora després de la finalització dels partits.

Els seguidors que vinguin a la Nova Creu Alta hi podran deixar els seus vehicles en aquesta zona a partir d”una hora abans que comencin els partits.

Cal destacar, a més, que no es pot aparcar ni en doble fila ni sobre la vorera als voltants de l”estadi. Aquesta primera fase de reubicació de l”aparcament es va dur a terme per evitar molèsties als veïns i per facilitar la zona de pàrquing als aficionats que presenciïn els partits del CE Sabadell.

El pàrquing habil·litat

Els socis i simpatitzants poden aparcar en semibateria en l”Avinguda de Lluís Companys des del començament del Gol Sud fins a la rotonda de la Via Alexandra, concretament en la vorera que dóna al Parc de Catalunya.

Tal com queda delimitat en el mapa, els aficionats que es desplacin a l”estadi des de l”Avinguda de Francesc Macià hauran de vorejar la Nova Creu Alta per baixar pel Carrer de l”Arcàdia i aparcar en aquesta nova zona.