Inscripcions al Campus de Tecnificació Nadal del Centre d’Esports Sabadell

**Formulari d’Inscripció**

Ja estan obertes les inscripcions al campus de tecnificació per a jugadors i jugadores nascuts/des entre el 2011 i el 2001, ambdós inclosos, que organitzem al Centre d’Esports Sabadell. La durada serà de set dies: 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener, de 9:00h a 13:00h, i es realitzarà a les instal·lacions municipals d’Olímpia. El preu és de 200€.

El campus està orientat a aquells jugadors en actiu que volen perfeccionar les seves característiques com a futbolista i el treball es divideix en quatre àrees de millora en funció de l’edat:

Àrea de millora condicional: Prevenció de lesions i compensació, i pels més petits treballs de motricitat i coordinació.

Àrea de millora d’aspectes tècnics bàsics en situacions reduïdes.

Àrea de millora tècnica en situacions de joc i presa de decisions.

Àrea de treball per demarcació.

Els grups de treball seran molt reduïts: 5 jugadors i 1 entrenador, buscant la màxima personalització per cada participant i potenciant l’assimilació de conceptes i la correcció d’errors.

A mig matí donarem a cada jugador/a una peça de fruita i una beguda. Tot i així, recomanem que vinguin esmorzats de casa. 

Els jugadors disposaran de vestuari per canviar-se i dutxar-se. Han de portar roba esportiva i botes de futbol. També els farem entrega de la samarreta del campus el primer dia i l’hauran de portar posada durant l’activitat.

Per inscriure al jugador o jugadora heu d’omplir el formulari que trobareu a continuació i fer una transferència, amb el concepte «Campus Nadal CES nom_jugador/a», al següent número de compte:

ES52 0081-0081-8600-0122-9533

Un cop fet l’ingrés envieu el justificant a futbolbase@cesabadell.cat

Les inscripcions es tancaran el 13 de desembre.