Inscripcions obertes al Campus d’estiu 2022

13/05/2022

El Centre d’Esports Sabadell ja ha obert les inscripcions per al Campus d’estiu del FutProCES 2022 que se celebrarà del 27 de juny al 22 de juliol a les instal·lacions Municipals d’Olímpia.

El Campus està dirigit a jugadors/es des de categoria Patufet fins a Cadet i seguirà la metodologia del futbol base del CE Sabadell amb tècnics titulats. A més, dos dies a la setmana els participants aniran a la piscina, els nois i noies que no vulguin participar d’aquesta activitat poden quedar-se fent una activitat alternativa sempre que la família ho confirmi amb antelació.

L’horari és de 9h a 13h amb servei d’acollida des de mitja hora abans, 8:30h. També hi haurà servei de menjador fins les 15h. L’activitat del menjador es durà a terme a la zona “corporate” de l’estadi La Nova Creu Alta i la recollida dels nois i noies que es quedin a dinar es farà a la porta de tribuna. 

Enguany hi ha disponible una promoció de fins al 15% en totes les inscripcions que es realitzin abans del 31 de maig de 2022.

DIES I PREUS

INSCRIPCIÓ

La inscripció l’heu de realitzar omplint el formulari que teniu a continuació:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a qualsevol problema podeu contactar directament amb el responsable del campus, Conrad García,  al següent correu: campus@cesabadell.cat