Inscripcions obertes per al Campus d’Estiu 2018

Amb l’estiu, arriba la calor i les ganes de jugar a futbol. El Centre d’Esports Sabadell, en col·laboració amb Global Fútbol Institute, organitza el Campus d’estiu 2018 a les instal·lacions d’Olímpia.

Del 25 al 29 de juny i del 2 al 6 de juliol, els nens i nenes de 4 a 12 anys podran seguir gaudint del futbol durant les vacances d’estiu mentre reben la formació i els valors dels nostres professionals. L’horari del campus és de 9:00 a 14:00 hores.

Preus*: 

  • 1 setmana: 95€
  • 2 setmanes: 170€

*10€ de descompte per segon germà i jugador/es del CE Sabadell

Les inscripcions s’han realitzar de forma presencial a la Nova Creu Alta en l’horari d’oficina del futbol base (dilluns de 16 a 20h, dimecres de 10 a 14h i divendres de 16 a 20h). Es recomanable portar el full d’inscripcions, que podran descarregar en aquest enllaç, imprès i emplenat amb les dades requerides. El pagament es podrà efectuar en efectiu o en targeta i és imprescindible portar:

  • Fotografia de carnet
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Llibre de vacunació

Si no s’arriba a un mínim d’inscripcions, el club es reserva el dret de no fer el campus i retornar els diners. En cas d’haver pagat i no poder assistir, es retornarà el 50% de l’import si s’avisa amb una setmana d’antelació a l’inici del campus. Per a més informació, envieu un correu a futbolbase@cesabadell.cat