Insrcipcions al Campus d’Estiu del Centre d’Esports Sabadell

>>> Formulari inscripció <<<

Ja estan obertes les inscripcions al campus d’estiu per a nens de 5 a 12 anys que organitzem al Centre d’Esports Sabadell. La durada serà de quatre setmanes, del 25 de Juny al 19 de Juliol, podent escollir fer-ne una o varies, i amb la possibilitat de fer de 9:00 a 13:00 o de 9:00 a 17:00.

El campus està obert a nens de tots els nivells, tant si estan en un club com si no han fet mai futbol.

Descripció de les activitats:

Per a les hores de ‘Futbol’ tenim activitats preparades que van des d’aprendre els fonaments fins a la tecnificació d’alt nivell, seguint la metodologia que apliquem al nostre Futbol Base, sota la direcció dels nostres entrenadors titulats. Tot combinat amb activitats lúdiques perquè els nens aprenguin i alhora s’ho passin molt bé. 

Al llarg de la estada els nens disposaran d’aigua i begudes isotòniques sense cost.

Tot i que recomanem esmorzar alguna cosa abans de venir, farem una parada a les 11:00 per menjar una peça de fruita i hidratar-nos bé. També es donarà berenar a la sortida.

Per tal d’alleujar la calor, els dimecres i divendres al migdia farem una activitat sorpresa relacionada amb l’aigua, i els dilluns, dimarts i dijous anirem a la piscina del Club Natació Sabadell.

Oferim servei d’acollida gratuït a partir de les 8:30 i fins a les 13:30 o 17:30 depenent de l’horari escollit.

Pack benvinguda i sorteigs:

Tots els jugadors rebran el primer dia un pack de benvinguda que consisteix en una bossa, dues samarretes i una gorra del #CampusCEStiu19.

Cada divendres, dins l’horari de l’Activitat Sorpresa es sortejarà merchandising com pilotes i samarretes signades pels jugadors del primer equip.

Dies i preus:

El Campus es farà al llarg de quatre setmanes consecutives de les quals podeu triar fer-ne una o vàries. Teniu la possibilitat també d’agafar una setmana i anar ampliant posteriorment: 

  • Del 25 al 28 de Juny
  • Del 1 al 5 de Juliol
  • Del 8 al 12 de Juliol
  • Del 15 al 19 de Juliol 

* L’horari de 9:00 a 13:00 no inclou el dinar. 

* El preu germà s’aplica en cas de que s’apuntin dos o més germans, el primer paga el preu normal i el o els germans paguen el preu germà.

Inscripció:

La inscripció l’heu de realitzar omplint el formulari que teniu a continuació i abonant l’import corresponent a les setmanes escollides amb el concepte #CampusCEStiu19 i el nom del nen o nens, al següent número de compte:

ES52 0081-0081-8600-0122-9533

 

Un cop fet l’ingrés envieu el justificant a futbolbase@cesabadell.cat.

Les inscripcions es tancaran el 31 de Maig.