Javi Barrio: “Si ens conformem, ens equivoquem”

Aquest matí el defensa arlequinat Javi Barrio ha passat per roda de premsa després de les vacances nadalenques, que ha assegurat que les ha aprofitat per descansar i desconnectar: “Les vacances ens han anat molt bé per tornar amb una mentalitat més positiva i amb ganes de treballar per superar el que s’ha fet aquesta segona volta”.

Aquesta primera volta no ha pogut gaudir de tots els minuts que ell voldria per culpa de les lesions amb les quals no ha acabat de fer net. La darrera jornada va reaparèixer jugant uns minuts a la ciutat esportiva del RCD Espanyol, davant el filial perico. El central va jugar pocs minuts, però els suficients per tornar a recuperar sensacions: “No he acabat de fer net aquesta temporada amb les lesions i no agrada veure el partit des de la grada sense poder ajudar a l’equip. Tenia ganes de tornar a jugar. Ara ja estic disponible per quan el mister ho necessiti.”

El de Logronyo ha fet una petita valoració de la primera volta, la que ha assegurat que ha estat una mica irregular, i que ara toca remuntar-ho: “Hem estat una mica irregulars. Hem de treure millors resultats, sobretot a casa, amb la nostra afició que es mereixen moltes més alegries. Si ens conformem, ens equivoquem. Aquest grup està molt apretat i no podem renunciar a res, però hem d’anar cada partit al 100% i guanyar-los”

El diumenge 8 de gener es jugarà el primer partit de l’any, amb el que s’estrenarà la segona volta amb la visita a La Almozara per jugar davant l’Ebro, l’altre club arlequinat de la categoria. Una de les revelacions fins ara, que ja van endur-se els tres punts de la NCA. Barrio avisa del seu perill sobretot quan juguen a casa on encara són més forts: “Els inicis sempre són complicats. No vam poder donar la victòria a l’afició en la primera jornada a casa i ho volem fer en el primer partit de l’any. L’Ebro va començar molt bé, tot i desinflar-se ara una mica. Ja no sorprèn a ningú un Ebro que competeixi fort. A La Almozara són molt més forts que lluny del seu camp, però nosaltres sortirem a guanyar.”

Imatge: Roger Benet