Joel Méndez reforça el filial

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb l’atacant Joel Méndez (Sabadell, 1/5/1995) pel que resta de temporada amb opció a una altra. Méndez, que reforçarà el filial dirigit per Jose Solivelles a Tercera Divisió, actua com a segona punta tot i que també ho pot fer en banda.

“Estic il·lusionat de poder tornar a casa i que m’hagin donat l’oportunitat. De petit venia i m’asseia a la grada a veure els partits. Ara vull ser jo qui jugui a la Nova Creu Alta”, ha reconegut.

Méndez va donar els seus primers passos al Mercantil abans de formar part dels planters del Barcelona i el Real Madrid com a infantil i cadet, respectivament. La seva primera etapa com a juvenil la va viure al Deportivo. De La Corunya a Girona, on va estar dues temporades abans de marxar a la Damm en el seu últim any formatiu. La temporada 2014-15 va debutar a Segona B amb L’Hospitalet, on va jugar 21 partits i va anotar un gol, i aquest estiu havia signat amb el filial del Real Zaragoza, amb qui ha tingut un balanç total de 10 partits disputats i dos gols.