Jordi López: “La dinàmica del Badalona pot ser un punt a favor nostre”

Jordi López ha comparegut aquest dimecres a les 18:30 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia del CF Badalona – CE Sabadell de diumenge.

El capità del Sabadell ha començat assumint que les coses no van bé: “És obvi que estem en una dinàmica negativa i les coses no estan sortint. Necessitem guanyar com sigui i trencar-la.” El Badalona està sent la sorpresa de la temporada: “Han fet un bon equip i saben molt bé al que juguen.”

Jordi López ha comentat que és un rival molt complicat en un camp com el seu: “Hem de sortir amb una mentalitat molt forta i amb les idees molt clares.” El Badalona ve d’una dinàmica molt bona sense perdre ni un sol partit: “Estan molt confiats del que estan fent i això pot ser un punt a favor nostre.”

El migcampista ha recordat que, òbviament, diumenge tothom estava enfonsat: “Se’ns va escapar un partit que teníem guanyat. A mesura que va passant la setmana estem millor.” Tots estan més units que mai i segurs de que tiraran la situació endavant: “L’equip mai ha dubtat.”

Personalment, Jordi ha tingut dues lesions que han trencat una mica la seva continuïtat: “Quan no jugues no estàs content i tinc moltes ganes de tornar i sumar. Els que som més veterans hem de donar un cop de mà i anar endavant.”