Jose Solivelles: “Demà hem de ser pràctics i crear perill al Cornellà”

Jose Solivelles ha comparegut aquest divendres a les 16:15 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia del UE Cornellà – CE Sabadell de demà.

El tècnic del Sabadell ha començat dient que l’últim partit no va ser bo: “Portem quatre partits sense guanyar, però les coses no van malament.” De cara al partit d’aquesta jornada, Solivelles ha assegurat que hi haurà canvis: “Segurament hi hagi canvis, perquè crec que el Cornellà és un equip diferent. El canvi de sistema és una opció.”

Jose Solivelles espera ser més pràctics demà, però no vol veure al mateix Sabadell de Sagunt: “La millor manera de que no t’arribin és arribar tu”. L’entrenador arlequinat ha analitzat al rival de demà: “El Cornellà juga igual a tot arreu, no podem pretendre que canviïn el seu estil de joc. Ens hem d’adaptar a això i amb les nostres armes fer mal en un camp d’aquestes dimensions.”

Tots els jugadors estan disponibles i estan convocats per demà. Pel que fa a una possible ‘Miguedependència’, Solivelles no està preocupat: “Migue està fent gols, però no hi ha dependència. Tant de bo segueixi fent-ne. Segur que molts altres jugadors faran gols durant la temporada.”

Foto: Roger Benet