Jose Solivelles: “Els jugadors tenen moltes ganes de guanyar al Barça”

Jose Solivelles ha comparegut aquest divendres a les 18:15 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia del FC Barcelona ‘B’ – CE Sabadell de demà.

L’entrenador arlequinat ha començat comentant que no serà un partit exactament com el de Villarreal: “Són un equip molt perillós en les transicions, amb una qualitat individual altíssima i això és el que hem de contrarestar.” L’objectiu del Sabadell és no deixar-los espais ni donar-los facilitats. A més, que el Barça ‘B’ arribi amb aquesta dinàmica no agrada a Solivelles: “Crec que és negatiu. M’agradaria anar al Mini amb un Barça que hagués guanyat els últims partits. Cada cop estan més a prop de guanyar. M’espero un filial molt motivat.”

Els blaugranes han guanyat molts partits a pilota aturada i això és estrany en un filial. Jose ha comentat les peculiaritats d’aquest conjunt: “Mantenen un nivell d’edat baix amb jugadors contrastats molt joves. Poden fitxar el que vulguin i ho han fet molt bé.” Jose Solivelles creu que la primera meitat de l’altre dia és el camí: Vam estar molt a prop del que jo vull. Vam dominar el joc pausats i amb la pilota.” De cara a demà torna Pol i cau Manu per sanció: “Gabi ha entrenat amb el grup aquesta setmana. Estan veient que hi ha molta competència per entrar a la convocatòria i a l’onze.”

El tècnic del Sabadell no li dóna importància al fet que Jokin i Franquesa juguin contra el seu equip: “No ens ha d’afectar. Tindran moltes ganes de guanyar al Barcelona. Que cap jugador tingui la clàusula de la por és important. Crec que el Barça ha actuat com havia d’actuar. Ens ha cedit jugadors amb totes les conseqüències.” Finalment, Solivelles ha valorat la possibilitat de veure a l’equip en playoff al final de la jornada: “No miro més enllà i seria un gran error fer-ho.”

Excepte Manu Torres i els lesionats de llarga duració, tots els jugadors estan convocats pel FC Barcelona ‘B’ – CE Sabadell de demà.

Foto: Roger Benet