José Solivelles, renovat

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord per ampliar el contracte de José Solivelles com a tècnic del filial per a la temporada 2016-17. 

Solivelles compleix la seva quarta temporada al club després d’arribar procedent del Júnior FC de Sant Cugat. En el seu primer any, va portar el Cadet ‘A’ a un ascens històric a Divisió d’Honor, categoria que no es va poder mantenir la temporada següent. D’aquí va donar el salt al Juvenil ‘A’, on també va aconseguir l’ascens a Lliga Nacional en el primer intent.

El seu bon treball formatiu a la base arlequinada el va portar a agafar les regnes del filial de Tercera Divisió el passat estiu i la temporada, amb un bloc molt jove, està sent excel•lent. Després de 29 jornades, el CE Sabadell ‘B’ és sisè amb 47 punts i ha arribat a acumular una ratxa de 12 jornades consecutives sense perdre.

Solivelles també seguirà desenvolupant la tasca de coordinador de l’àrea juvenil del Centre d’Esports Sabadell.

“És una alegria total. En cap moment m’he plantejat estar en un altre lloc. Per model de club, per filosofia de joc… estic convençut que estic en el lloc ideal”, ha declarat després d’estampar la seva firma en el nou contracte.