La Banda del Conservatori interpretarà l’himne

La Banda del Conservatori de Sabadell interpretarà l’himne del Centre d’Esports Sabadell a la prèvia del CE Sabadell-Ontinyent CF d’aquest diumenge (17:00). Es tracta d’un nou acte per commemorar el 50è aniversari de la Nova Creu Alta que se celebra aquesta temporada i que també coincideix amb el 125è aniversari del Conservatori de Sabadell en aquest 2017.

La Banda està formada per 42 alumnes de vent i percussió d’entre 12 i 18 anys que cursen estudis de Grau Professional al Conservatori de Sabadell, i tots ells saltaran a la gespa minuts abans de l’inici del partit. Des del 2009, el director és en David Magrané.

L’actual himne del Centre d’Esports Sabadell, ‘Honor al Sabadell’, va ser compost l’any 1967 per Adolf Cabané (Sabadell, 4/1/1911 – Barcelona, 1/9/1993), director durant molts anys del conservatori, amb la lletra de Lluís Papell. Des d’aquell moment, es va convertir en l’himne oficial del club a excepció d’un període entre 1983 i 1991, en què es va fer servir l’himne ‘Sempre endavant Sabadell’ de Ramon Montlleó.

Des del club es recomana venir amb antelació per poder gaudir d’aquest moment tan especial.