La NCA obre les seves portes a SMATSA

Jornada festiva a la Nova Creu Alta per unir a dues grans famílies: SMATSA i el CE Sabadell FC. El ‘Temple’ arlequinat va obrir les seves portes als més de 600 treballadors i treballadores d’SMATSA per tal que, juntament amb les seves famílies, gaudissin d’un dia ple d’activitats per a totes les edats.

De bon matí, i amb el seu director general, Eugenio Díaz, al capdavant, la gent d’SMATSA va deixar el Gol Sud enllestit per a una gran festa amb inflables, jocs i tallers de reciclatge, tant per a grans com per a petits. Jocs dels que fan família i promouen la sensibilització de tots pel mediambient.

La importància de la recollida selectiva de residus estava a cada racó de l’estadi, mentre treballadors i directiva d’SMATSA compartien bons moments i bona sintonia, d’aquella que es guanya dia a dia.

SMATSA i els aficionats arlequinats van compartir tot el matí i el dinar a la ‘food truck’ fins a l’hora del partit entre el CE Sabadell i el CD Ebro, quan tots ells van omplir la grada SMATSA amb bufandes i banderes, i van donar més color que mai al Gol Sud de l’estadi.

Ens omple d’orgull comptar amb vosaltres i amb SMATSA, empresa model en gestió i serveis de mediambient.

Imatges: Críspulo Díaz.