L’Eldense empata al Sabadell a l’últim minut

CE Sabadell: Jokin Ezkieta, Jordan Sánchez, Verdú, Juanjo, Pol, Lucas Viale, Migue (Franquesa, 82′), Adri Díaz (Jordi López, 65′), Ian González, Álvaro Clausí i Txomin (Max Marcet, 74′).

CD Eldense: Carlos Molina, Jose J. Amat, Carlos A., Ismael Marín, Kevin Sanz, Julien, Anaba (Álex Jiménez, 79′), Jose Sánchez (Juanjo Gracia, 61′), Manuel Gavilán, Samu López (Germán Torregrosa, 76′) i Víctor Armero.

Gols: 1-0, 23′, Ian González; 1-1, 90′, Juanjo Gracia.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (balear). Va amonestar als locals Pol i Jordan Sánchez i va expulsar al visitant Julien amb dos grogues.

Estadi: Nova Creu Alta. 3.017 espectadors.

El partit va començar amb un domini aclaparador dels arlequinats. El Sabadell es va fer amb la possessió de la pilota i es va sentir molt còmode sobre el terreny de joc. Els atacs es succeïen a l’àrea de Carlos Molina en els primers minuts. Al voltant del quart d’hora de partit, Pol Moreno de cap a la sortida d’un córner i Migue amb un xut que Carlos va rebutjar, van tenir dues ocasions molt clares per avançar el seu equip al marcador. Als 23 minuts, el bon joc del Sabadell va donar resultat. Ian González va aprofitar un rebot dins l’àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa i posar l’1-0.

L’Eldense va intentar refer-se després del gol, però la superioritat del conjunt de Jose Solivelles era notable. A falta de deu minuts pel descans, Adri Díaz va poder anotar el segon aprofitant una pilota que va acabar passejant-se per l’àrea sense trobar rematador. Tot i que l’Eldense va tenir alguns moments de resplandor, el Sabadell va controlar la situació amb el marcador a favor i va marxar a vestidors amb un avantatge mínim.

A la segona part, el guió va ser pràcticament el mateix. Un Eldense amb intenció de despertar i anar a per l’empat va xocar amb un Sabadell molt superior. Els arlequinats van seguir dominant la pilota. Tot i això, el conjunt de Mario Barrera va tenir algunes arribades sense cap tipus de perill. A poc a poc, el matx va convertir-se en un anada i tornada. Tots dos equips compartien la pilota.

Però als últims minuts, el Sabadell no va voler sorpreses. El conjunt arlequinat es va fer amb el control de la pilota i no va deixar a l’Eldense crear perill sobre la seva porteria. A falta de quatre minuts, Julien va veure la segona amonestació i va ser expulsat. Els visitants van haver de jugar al final en inferioritat numèrica i ho van saber fer. Al minut 90, Juanjo Gràcia va posar l’empat amb un xut creuat molt ajustat al pal esquerre. Al final, empat i un punt per a cada equip.