Leroy Merlin, renova la seva confiança en el projecte del Centre d’Esports Sabadell per a la pròxima temporada

22/03/2019

El Centre d’Esports Sabadell i Leroy Merlin han ampliat l’acord de col·laboració per una temporada més, fins al juny del 2020. D’aquesta manera, la firma que ha apostat pel projecte des dels seus inicis seguirà vinculada com a patrocinador del CE Sabadell FC.

L’acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi i a la roba d’escalfament del primer equip, nombroses activacions i activitats que es duran a terme. Sense anar més lluny, el club organitza gimcanes en els partits jugats a casa amb premis pels aficionats i el xut de mig camp, que també es juga a la mitja part els dies de partit a la Nova Creu Alta.

En la signatura ha estat present per part de Leroy Merlin, Jorge Martí, director general del centre de Sabadell, que manifestava després de signar el contracte: “ estem contents de la relació amb el CES i és un orgull col·laborar amb una de les entitats més emblemàtiques i representatives de la zona  amb els quals ens uneixen valors i compromís”. Per la part, del Centre d’Esports Sabadell, Ana Navés agraïa la confiança en el projecte a Leroy Merlin que ha estat amb el CES des dels seus inicis”

Des del club volem mostrar la nostra satisfacció per seguir comptant amb empreses de la seva entitat i líder en el sector de Bricolatge, decoració, jardineria i construcció, que en breu farà una ampliació per encara donar més servei i assessorament als seus clients.