Les 10 frases de Miguel Álvarez

– “Si ha vingut (Eloy Gila) és perquè reuneix totes les condicions que volíem: és un noi que aposta més per l’aspecte esportiu que per l’econòmic, és del perfil que volem i, a sobre, és de Sabadell. No podem demanar més”

– “Ja ho vaig dir: si ve algú que no ha de sumar, agafo algú del ‘B’. Ell sí que ens suma. A més, és una setmana maca perquè també hem fitxat per al filial a Joel (Méndez), que té unes grans condicions, és del 95 i de Sabadell”

– “Content perquè el Marc (Fernández) pugui jugar. No era normal que de cinc targetes, tres fossin per simular penals que ho eren”

– “L’Eldense i el Cornellà eren els equips revelació però ara ja és un equip a tenir en compte”

– “La incorporació d’Abraham li dóna un plus molt important perquè és un jugador que pot guanyar partits per sí mateix”

– “Entenc que la gent estarà amb nosaltres i vindrà al camp perquè l’equip dóna bones sensacions”

– “Ens consolidarem on el nostre treball digui a la jornada 38. Si guanyem al Cornellà i perdem els pròxims partits, no valdrà per res. Encara queden 15 jornades i hem d’anar partit a partit”

– “A nivell ofensiu estem molt contents perquè ha marxat un home molt important com Pol Roigé, que portava cinc gols, i de moment només el trobem a faltar a nivell personal”

– “Hem de fer-los patir com ho vam fer nosaltres en el seu camp amb la gespa artificial, que aleshores era un condicionant. Nosaltres tenim un camp gran i de gespa natural”

– “El Cornellà és un dels millors equips a pilota aturada però nosaltres també som molt bons”