Les 10 frases de Miguel Álvarez a la prèvia del CE Sabadell – CD Llosetense

Miguel Álvarez no baixa la guàrdia tot i la visita (diumenge, 12h) del cuer del Grup III de Segona B, el CD Llosetense, a la Nova Creu Alta. El tècnic andalús ha parlat en roda de premsa de les virtuts del rival en les darreres setmanes, la gran aportació dels joves del filial al primer equip i els detalls que s”han de corregir per començar a pujar posicions a la classificació. Les seves 10 frases més destacades:

– “No és un partit trampa perquè sé el que em trobaré”

– “El Llosetense és un equip que, amb les seves armes, ha competit fenomenal els últims quatre partits”

– “Avui hem treballat per corregir el que va passar ahir i que no succeeixi el diumenge. Aquí hem de guanyar sí o sí”

– “Tenim defectes com a equip però sí que és veritat que fem molt poques coses malament i ens penalitzen”

– “Tapem una gotera i ens surt una altra però tinc una fe cega que d”aquí sortiran coses molt interessants. Jo entenc que l””única manera de guanyar és jugar bé”

– “A casa hem perdut una cosa molt important i és que ens estan fent gols. Ho hem de recuperar”

– “Com a entrenador, m”agrada la gent jove. Aquí hi ha un projecte de gent jove amb el qual em sento molt identificat”

– “Cesc és un jugador que, com Adri Díaz, està cridant per pujar al primer equip i no li podem tancar les portes; Sandro té una qualitat impressionant que guanya partits; Estellés és un central de futur… però tot ha de sorgir amb naturalitat”

– “Si tenim una mica de fortuna i continuïtat en el treball, d”aquí sortirà una història molt maca amb gent jove que es recordarà en el temps. Com els Garzón, Piti, Manel…”

– “Estem jugant quatre partits en nou dies i intentem fer dos equips perquè puguin competir bé, i més quan hi ha gent del filial que està com està i altres del primer equip que no estan jugant”