Les 10 frases de Miguel Álvarez

A menys de 48 hores d”enfrontar-se al CF Badalona, el tècnic del Centre d”Esports Sabadell, Miguel Álvarez, ha parlat en roda de premsa per analitzar el compromís de diumenge (12h.) al Municipal de Montigalà. Aquestes han estat les seves 10 declaracions més destacades:

– “El dia de Cornellà ens val per saber que, si en qualsevol camp es pot fer el que treballes en el dia a dia, independentment de la superfície i les dimensions, tens possibilitats de guanyar”

– “Si tornem a ser tous a nivell defensiu en un camp com aquest i renunciem al nostre joc, passarà com el dia de Cornellà, que vam regalar 45 minuts”

– “Nosaltres intentarem minimitzar tots els aspectes bons que té el Badalona a casa, que en són molts, i que n”aflorin els dolents, que en són pocs”

– “Espero que no influeixi el fet d”estar en descens, he treballat tota la setmana perquè no sigui així. L”únic que no vull és fer pena a ningú”

– “Treballo per revertir aquesta situació i que l”equip, a la que tingui una mica de continuïtat en els resultats, vagi cap amunt perquè fem moltes coses bé. No ho dic jo, ho diu la gent que ens veu”

– “Tothom és important i ningú imprescindible. No pots estar només amb 11 jugadors. Si tinguéssim a Messi seria diferent però els jugadors són molt semblants i fas els canvis en funció de les circumstàncies”

– “La realitat és que encara no hem guanyat fora i no podem fer un pas petit cap endavant, ha de ser gran”

– “No ens hem de lamentar de superfícies ni dimensions perquè quan vinguin ells aquí serà la mateixa història: un camp gran i de gespa natural que dominem nosaltres”

– “El Badalona és un equip que, com tots els que tenim menys pressupost, ofensivament té més problemes perquè és impossible lluitar contra els 10-12 equips que tenen més diners i s”emporten tots els golejadors”

– “És un mèrit molt important que, amb 7 gols a favor, portin 19 punts. Ara mateix em canviaria per ells”