Les penyes i el CE Sabadell organitzen el desplaçament a Tarragona

El Centre d’Esports Sabadell i les penyes del club organitzen el desplaçament dels aficionats Arlequinats per al partit al Nou Estadi Costa Daurada contra el Gimnàstic de Tarragona del proper diumenge dia 24 de setembre a les 19:30 hores, coincidint amb les festes de Santa Tecla. El preu del viatge és de 20€ i inclou el tiquet de l’autocar i l’entrada del partit al sector visitant. Els tiquets de l’autocar i les entrades es poden adquirir en exclusivitat a la Nova Creu Alta en horari d’oficines a partir del dilluns.

  • Després de l’acord entre clubs, les entrades del Gimnàstic de Tarragona – CE Sabadell tenen un preu de 10€, els menors de 8 a 17 anys pagaran 5€ i els infants de 0 a 7 entraran gratuïtament.
  • Els tiquets de l’autocar i les entrades per al partit es vendran únicament a les oficines de la Nova Creu Alta a partir del proper dilluns dia 18.
  • Hi haurà dos autocars i sortiran a les 10:00 i a les 16:00h des de la Tribuna de la Nova Creu Alta. Ambdós tornaran a la finalització del partit. El club es reserva el dret a modificar o anul·lar algun dels horaris en funció de la demanda d’aquest.
  • Horari d’Atenció al Soci: de 10h a 14h i de 16h a 20h.

 

Ens veiem al Nou Estadi, Arlequinats!