Les samarretes del Centre d’Esports Sabadell arriben a Guinea-Bissau

L’Associació de Guinea-Bissau i simpatitzants de Sabadell ha comunicat al Centre d’Esports Sabadell que les samarretes arlequinades que el club va donar a aquesta entitat ja han arribat al país africà.

El club va fer entrega el mes de febrer del 2016 de primeres i segones equipacions d’anteriors temporades per als equips de Primera Divisió i categories inferiors de Guinea-Bissau situats als pobles de Mansôa, Geba i Bissorâ.

Per motius econòmics, l’associació no va poder lliurar abans l’equipament esportiu, però el passat mes de juny es va poder efectuar l’enviament a Guinea-Bissau.

En l’acte d’entrega del donatiu hi va ser present l’ambaixador espanyol a Guinea-Bissau, el Sr. Juan Armando Andrada-Vanderwilde, els diputats de la regió, la governadora del sector d’Oio i les tres associacions amb les quals treballen des d’Associació de Guinea-Bissau i simpatitzants de Sabadell: Assoc. Amílcar Cabral e Pequenos Camponeses de Mansôa, Assoc. Bobindjubi de Bissorâ i Assoc. Jovens Estaler de Geba.

Un petit gest solidari que ha estat molt valorat i apreciat pels nois que tenen molta il·lusió per demostrar el seu talent i la seva implicació en projectes esportius. Ambdues entitats pretenem seguir mantenint una línia de col·laboració per poder millorar la vida dels nois de l’interior de Guinea-Bissau.

El club també vol deixar clara la seva implicació, sempre que sigui possible, en les causes solidàries i esportives de les associacions de Sabadell.

Com a curiositat, cal apuntar que el primer equip compta aquesta temporada amb un jugador nascut a Guinea-Bissau, el futbolista cedit pel FC Barcelona Braima Fati.