Lucas Viale, nou director esportiu del CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb Lucas Viale per a incorporar-lo com a nou director esportiu del club per a la temporada 24-25.

Lucas Agustín Viale Ochoa (Córdoba, Argentina, 1985) va desenvolupar una llarga trajectòria com a futbolista a l’extinta Segona Divisió ‘B’ i va jugar en clubs com el CE Sabadell, la UE Sant Andreu, el Gimnàstic de Tarragona, el CE L’Hospitalet o la UE Llagostera. De fet, el nou director esportiu arlequinat va jugar dues temporades i una cinquantena de partits al Centre d’Esports, on va aconseguir una Copa Catalunya. Com a director esportiu, Viale, que és un gran coneixedor del futbol català i de la categoria, va iniciar-se a la UE Costa Brava com a secretari tècnic. Posteriorment, Viale va ser el director esportiu del CF Badalona. Aquesta temporada ha desenvolupat les funcions de director esportiu al Badalona Futur, club amb el qual ha disputat el playoff d’ascens a Primera Federación i ha aixecat la Copa Federación.

Des d’aquest moment, Lucas Viale ja treballa en la confecció de la plantilla i el cos tècnic del Centre d’Esports Sabadell per a la pròxima temporada

Sort i encerts, Lucas!