M.Álvarez: “Els arlequinats han d”estar orgullosos del nostre futbol”

El nou tècnic del CE Sabadell, Miguel Álvarez, ha assegurat que el seu equip intentarà proposar un joc vistós. “Els aficionats arlequinats han d”estar orgullosos de la nostra actitud i el nostre futbol. Vull fer una proposta maca de joc i, evidentment, també vull guanyar”, ha assenyalat durant la seva presentació com a entrenador arlequinat.
 
El míster andalús ha apel·lat a la calma en aquests moments de canvis. “No podem decidir la plantilla amb presses. Som optimistes amb el projecte atractiu que volem fer”, ha admès.
 
“Intentarem incorporar jugadors que s”adaptin a la meva filosofia de futbol. Volem plasmar una idea de joc al camp, que els jugadors s”identifiquin amb el projecte i els aficionats ho gaudeixin”, ha afegit al respecte.
 
Miguel Álvarez, a més, ha confessat que s”ha de treballar molt i amb paciència davant aquest repte. “Estic molt il·lusionat davant aquest projecte a mig-llarg termini que estarà centrat en gent jove. També fitxarem jugadors veterans per tal que aquests facin costat als més joves. Volem fer una proposta de futbol interessant”, ha explicat.
 
Els seus ajudants en el CE Sabadell
 
Durant la roda de premsa, Miguel Álvarez també ha deixat definit el cos tècnic que l”acompanyarà. D”aquesta manera, el segon entrenador serà Santi Álvarez, mentre que Pepe Delgado s”encarregarà de l”àrea d”scouting. Jordi Hernández, per la seva banda, serà el preparador físic del CE Sabadell.