Més arlequinats al Senegal

Aquestes vacances de Nadal, l’Albert, la Marta i els seus tres fills, el Pol, la Noa i el Nil, han anat a Senegal, carregats de material esportiu, a regalar somnis a canvi de grans i preciosos somriures!
2 adults, 3 nens i 10 maletes… quasi com els reis mags!!
Carregats amb tot de material que els hi han proporcionat clubs del vallés i gent particular, arribaven a poblats, obrien maletes del cotxe i repartien roba, pilotes, cordaven botes i acumulaven alegría jugant a futbol en camps de pols, amb porteries de pals de fusta, calor… però tots amb una nova equipació, els ulls brillants i somriures enormes.
En el nostre cas, gran part del material es va quedar al poblat d’Ehidj, a la zona de Casamance, on fa 2 anys ja van arribar l’Albert i la Marta i d’on també han quedat enamorats els fills d’aquesta.
En el poblat de Same Kouta, a les afores de Kedougou, molt a prop de Mali, fa 2 anys l’Albert ja va poder regalar alguna samarreta, emportant-se d’aquest viatge la gran sorpresa de veure a un dels nois a qui li va donar una samarreta del CESabadell vestit encara amb ella.
Dies que els quedaran guardats dins per sempre i que han volgut compartir amb nosaltres.