Més establiments que se sumen a la Xarxa Arlequinada de Comerç ‘Juguem Junts’

1/09/2021

Més establiments que se sumen a la xarxa arlequinada de comerç ‘Juguem Junts’:

  • Joieria Elio(MVP): Joieria fundada el 1965 per Elio Jaén Ortega, que va dedicar tota la seva vida i experiència a aquest negoci familiar i tot el seu esforç i professionalitat, sempre al servei del client. Va donar tot el seu suport i ensenyament als seus fills, als qui va transmetre els seus coneixements, sent ara aquests els encarregats de seguir aquesta tradició familiar intentant en tot moment donar la confiança, experiència, amistat i millor atenció al client, incorporant les últimes novetats, millors marques i preus més competitius.
  • Escola de dansa Harmony (MVP): és un espai d’art i desenvolupament artístic dirigit a tota aquesta gent que creu que ballar, és somiar amb els peus. L’escola està situada a Ca N’oriac i disposa de nombrosos estils com el Jazz, Breakdance, Hip Hop, Flamenco, Urban Latin, Baby dance, Pilates, entre molts d’altres.
  • Llibreria i papereria Rutés (MVP): Ubicada al Passeig dels Almogàvers, 3, de Sabadell, la llibreria ofereix un molt bon servei i de tot tipus, on si no trobes el que busques, ho pots encarregar i ho tindràs disponible en molt poc temps. 
  • Instaeco Soler (Titular): Empresa dedicada a la climatització, refrigeració i ventilació en àmbit domèstic, comercial, semi-industrial, i industrial. Ofereixen les solucions més eficients energèticament, amb disseny i muntatge de les instal·lacions, amb seguretat i garantia.
  • Hansel & Gretel (revulsiu): Un dels llocs més dolços de Sabadell el pots trobar a l’avinguda Matadepera número 38 de Sabadell. A Hansel & Gretel trobaràs llaminadures per a tots els gustos, més de 15 varietats de granissats, carta de gelats, begudes refrescants i tota mena de fruits secs.

Gràcies per formar-hi part! Compra a Sabadell, viu el futbol!

Noticias Relacionadas