Miguel Álvarez: “Al 2016 hem de donar un salt competitiu”

Les frases més destacades de l”entrenador del Centre d”Esports Sabadell, Miguel Álvarez, a la darrera roda de premsa de l”any*:

“(Pol Roigé) És un més i compto amb ell fins que la directiva em digui el contrari. Nosaltres no podem parar el rellotge, hem de continuar”.

“Coses com aquestes adulteren el campionat. Hi ha altres equips que volien els jugadors de l”Huracán i no van poder-hi competir a nivell econòmic. El qui hagi fet aquell pressupost, el va fer fent el pi”.

“És una vergonya que no hagin cobrat res, hi ha famílies al darrere. El futbol hauria de canviar i prendre determinacions més dràstiques perquè qui pugui gastar 5, gasti 5 i qui pugui gastar 3, gasti 3”.

“Vull ser solidari amb ells perquè tinc amics i jugadors que he dirigit, com Migue o San Julián, i sempre han mostrat la seva professionalitat”.

“No puc demanar res a l”afició perquè a poc que els hi donem, es tornen bojos. Treballem per donar un futbol associatiu, res galàctic però en aquesta categoria costa molt. Que confiïn en nosaltres”.

“El missatge ja no pot ser el d”un equip jove i nou: portem moltes hores de treball i, a la segona volta, hem de donar un salt en l”aspecte competitiu i que no se”ns escapin els partits”.

“Ens falten 4 o 5 punts que podríem tenir però la realitat és que no els tenim. A la segona volta, aquests partits que hem perdut, no els perdrem i partits perduts que podíem empatar, els empatarem. Hem d”esgarrapar punts més ràpid perquè no aflorin els nervis”.

“Els millors fitxatges d”hivern seria recuperar Marc (De Val), Juanjo i Juan (Osado) i omplir la fitxa que tenim lliure”.

*La roda de premsa ha tingut lloc minuts abans del comunicat de la RFEF en el qual s”ha anunciat l”exclusió de la competició de l”Huracán Valencia CF.