Miki Lladó continuarà a la banqueta del Centre d’Esports Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell i Miki Lladó han arribat a un acord per a la continuïtat del tècnic de Sant Cugat del Vallès al capdavant de la banqueta del Centre d’Esports Sabadell per una temporada més. Als seus 34 anys, Lladó va agafar l’equip la temporada passada a la jornada 18 de lliga i va ser capaç d’aconseguir la permanència amb dues jornades de marge. A més, va sumar un total de 32 punts en els 21 partits que va dirigir com a màxim responsable de la banqueta arlequinada.

Abans d’arribar al Centre d’Esports, el tècnic arlequinat va dirigir el projecte Anantapur Sports Academy a l’Índia durant quatre anys. A més, durant la temporada 2018-2019 va ser el primer entrenador del South United FC, aconseguint la classificació per disputar l’Hero I-League.

Va ser després d’aquesta experiència a l’Àsia quan Lladó va aterrar al Centre d’Esports Sabadell. En primer lloc, i després de dirigir al Juvenil ‘B’arlequinat l’any 2019, Lladó va ser el tècnic que va liderar el Juvenil ‘A’ en l’ascens a Divisió d’Honor Juvenil com a campió de lliga. La temporada següent, dirigint al mateix equip, va finalitzar en sisena posició a la màxima categoria del futbol formatiu nacional, la millor classificació històrica del CE Sabadell en aquells moments.

Sort i encerts, Miki!