Miki Lladó, nou entrenador del Centre d’Esports Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha escollit a Miki Lladó, nascut a Sant Cugat del Vallès fa 33 anys, per a dirigir l’equip arlequinat fins a final de temporada. Després d’analitzar a diversos candidats, s’aposta per un perfil que coneix la casa, la plantilla i que presenta una trajectòria brillant durant la seva etapa al club. Abans d’arribar al Centre d’Esports, Lladó va dirigir el projecte Anantapur Sports Academy a l’Índia durant quatre anys. A més, durant la temporada 2018-2019 va ser el primer entrenador del South United FC aconseguint la classificació per disputar l’Hero I-League.

Va ser després d’aquesta experiència a l’Àsia quan Lladó va aterrar al Centre d’Esports Sabadell. El nou tècnic del club acumula quatre temporades plenes d’èxits. En primer lloc, i després de dirigir al Juvenil ‘B’ arlequinat l’any 2019, Lladó va ser el tècnic que va liderar el Juvenil ‘A’ en l’ascens a Divisió d’Honor Juvenil com a campió de lliga. La temporada següent, dirigint al mateix equip, va finalitzar en sisena posició a la màxima categoria del futbol formatiu nacional, la millor classificació històrica del CE Sabadell en aquells moments.

Respecte al primer equip, Miki Lladó va ser entrenador interí del primer equip durant un breu període de temps la temporada passada. A partir d’aquí, i després d’una experiència als Estats Units, Lladó va tornar al CE Sabadell aquest estiu per assumir el càrrec de segon entrenador del primer equip. Lladó agafa ara el relleu de Gabri Garcia a la banqueta del primer equip arlequinat.

Miki Lladó dirigirà al primer equip arlequinat a partir del proper 27 de desembre.

Sort i encerts, Miki!