Miquel Olmo: “El CE Sabadell va al Miniestadi amb voluntat d”atacar”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit davant el FC Barcelona B i ha avisat de les intencions dels arlequinats. “Ens toca anar al Miniestadi amb la voluntat d”atacar i no cedir espais en defensa”, ha dit.
 
Miquel Olmo també ha aprofitat la seva compareixença per elogiar el rival de la segona jornada. “El Barça B és un equip amb molta qualitat i que té una idea de futbol definida. És la millor imatge per defensar el concepte de futbol del club blaugrana. No varia amb diferents jugadors: ni el seu concepte ni el seu estil. Amb la pilota, el Barça B juga a un ritme molt alt i són molt precisos”, ha valorat.
 
El tècnic arlequinat ha evitat parlar de “necessitats”, ja que tot just arriba la segona jornada de la competició oficial. 
 
Miquel Olmo parla d”Aridai, Juanto i Longás
Sobre l”extrem canari, l”entrenador del CE Sabadell ha afirmat que té números per jugar en el Miniestadi: “Aridai no ha entrenat en tota la setmana, avui s”ha incorporat amb el grup i ho ha fet amb normalitat. Té moltes possibilitats de jugar”.
 
A més, també s”ha referit a la possible participació de Juanto Ortuño, el nou fitxatge del club arlequinat. “Juanto té poques possibilitats de ser titular. Ha entrenat poc amb l”equip. El més important és la resposta dels jugadors que estiguin al terreny de joc”, ha remarcat.
 
Per últim, ha assegurat que Antonio Longás és una peça vital pel seu esquema. “Longás és un jugador molt important per a nosaltres. És un futbolista clau en la nostra proposta de futbol”, ha conclòs.